Chauffeur gezocht?

Chauffeur gevonden!

Een passende vrachtwagenchauffeur is niet zomaar gevonden. Toch heeft Transflex Academy de juiste persoon voor jouw bedrijf. Wij zorgen dat de chauffeurs volledig worden opgeleid en aan alle eisen voldoen, daarna kijken we samen welke kandidaat het beste bij jullie past. Dus: op zoek naar een chauffeur? Transflex Academy vindt ze voor je!

Wanneer jouw bedrijf een vrachtwagenchauffeur nodig heeft, kan Transflex Academy de juiste persoon bezorgen. Los van de standaard benodigdheden, kijken we samen naar wat bij jullie past. Wij leiden de chauffeurs op waarna ze bij ons in dienst zijn. Afhankelijk van wat jullie nodig hebben, kun je de chauffeur vast of flexibel in dienst nemen. En bevalt onze opleidingskandidaat zo goed dat je hem vast in dienst wilt? Na twee jaar kunnen jullie haar of hem kosteloos overnemen.

Heeft u vragen? Bel 010 – 27 070 97

Over Transflex Academy

Transflex Academy is dé gratis chauffeursopleiding voor iedereen met gevoel voor avontuur maar daarbij wel een goed en vast salaris wil hebben. Wij bekostigen het behalen van het CE-rijbewijs, de chauffeurs in spe hebben hiervoor slechts een rijbewijs B nodig. Ze komen bij ons in dienst en bouwen vanaf de eerste dag meteen pensioen op. Wanneer ze hun rijbewijs hebben gehaald staan ze nog twee jaar onder contract bij Transflex. Hiermee garanderen we ze zekerheid en kunnen ze onder onze vleugels ervaring opdoen en kilometers maken.

Transflex Academy voor werkgevers

Dankzij onze kennis en ervaring binnen de transportwereld weten wij altijd de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf te vinden. Dus ben je op zoek naar een chauffeur die snel aan de gang kan? Benieuwd naar de mogelijkheden van Transflex Academy? Of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!