Chauffeursopleiding

Je CE-rijbewijs hoeft helemaal niets te kosten

Hé jij daar, jij kunt zo aan je chauffeursopleiding beginnen! Als je je aanmeldt voor de Transflex Academy betalen wij je CE-rijbewijs en verdien je tegelijkertijd geld door bij één van onze opdrachtgevers aan de slag te gaan. Na afloop ben je ook nog eens verzekerd van een baan in het mooiste kantoor van de wereld. Solliciteer nu of lees hieronder wat onze chauffeursopleiding inhoudt. Voor vragen kun je ook altijd terecht bij ons via 010 – 27 070 97

Klinkt chauffeur worden jou als muziek in de oren? Meld je dan nu aan voor de Transflex Academy. Zodra je aangemeld bent, nodigen wij je uit voor een gesprek en een testritje om te zien of je geschikt bent als vrachtwagenchauffeur. Als dat het geval is, kun je aan onze opleiding vrachtwagenchauffeur beginnen. Je wordt persoonlijk begeleid in het praktijkdeel, de theorielessen volg je klassikaal. De laatste stap na het behalen van je CE-rijbewijs en bijbehorende code 95-richtlijn is samen met ons een geschikte werkgever uitzoeken.

Betaalde opleiding vrachtwagenchauffeur

Onze opleiding chauffeur is niet alleen de opstap om vrachtwagenchauffeur te worden, je gaat namelijk bij één van onze opdrachtgevers aan het werk. Tijdens je opleiding ga je aan de slag als koerier, heftruckchauffeur, orderpicker of iets anders in het transport waar nog geen CE-rijbewijs voor nodig is. Nadat je jezelf officieel chauffeur mag noemen, doe je nog twee jaar ervaring op in het mooiste kantoor van de wereld bij een werkgever die bij jouw past.

Chauffeursopleiding bij Transflex Academy

Voor een betaalde opleiding vrachtwagenchauffeur zit je bij Transflex Academy dus aan het juiste adres. Je haalt je CE-rijbewijs op onze kosten terwijl je ook gewoon werkt bij één van onze opdrachtgevers en geld verdient. Chauffeur worden? Met onze chauffeursopleiding ligt het binnen handbereik. Wil je meer weten over onze opleiding of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op of bel ons op 010 – 27 070 97!

Solliciteer nu!

Ben jij klaar voor het avontuur dat vrachtwagenchauffeur heet? Meld je dan nu aan voor de Transflex Academy! Wij zorgen dat je je CE rijbewijs haalt, intussen geld verdient en daarna gegarandeerd een baan hebt. Klinkt als muziek in de oren, niet waar? Meld je daarom nu hieronder aan!

Onze opleiding

Hé jij daar, op zoek naar de beste opleiding vrachtwagenchauffeur? Bij Transflex Academy haal je je CE rijbewijs terwijl je geld verdient, bouw je pensioen op en ben je verzekerd van een baan. Lees meer over onze vrachtwagenchauffeur opleiding.