Omscholing vrachtwagenchauffeur

Dé chauffeursopleiding om chauffeur te worden!

Hé jij daar, jij kunt zo vrachtwagenchauffeur worden! Als je je wilt laten omscholen tot chauffeur zit je bij de Transflex Academy goed. Wij betalen je opleiding zodat je je CE-rijbewijs zonder problemen kunt halen. Sterker nog: we zoeken een opdrachtgever waar je meteen salaris ontvangt. En nadat je officieel chauffeur bent, ben je verzekerd van een baan. Lees hier meer of solliciteer meteen en laat je omscholen! Je kan ook altijd even bellen naar 010 – 27 070 97 met je vraag!

Droom je al jaren over het gevoel het stuur van een machtige, meterslange vijftigtonner in je handen? Die droom is dichterbij dan je denkt. Wanneer je je aanmeldt voor de Transflex Academy is jouw omscholing tot vrachtwagenchauffeur een kwestie van tijd. Het enige wat je nodig hebt, is een autorijbewijs. De kosten voor het CE-rijbewijs betalen wij, maar in de tussentijd ga je voor één van onze opdrachtgevers aan de slag als koerier, orderpicker, heftruckchauffeur of andere logistieke functie. Je leert en verdient tegelijkertijd geld. Nadat je je chauffeursopleiding hebt gehaald, bouw je nog twee jaar ervaring op en gaan we samen op zoek naar een werkgever die bij jou past. Je kunt zo de weg op!

CE-rijbewijs halen

Om te beginnen met je omscholing tot vrachtwagenchauffeur, moet je je voor onze opleiding tot chauffeur aanmelden. We gaan met de intake met je in gesprek en doen een proefrit om te kijken of je geschikt bent. Als dat zo is, ga je onder persoonlijke begeleiding aan de slag om je CE-rijbewijs plus code 95 te halen. Je volgt je theorielessen klassikaal en werkt daarnaast dus. Binnen de kortste keren rij jij het avontuur tegemoet in het mooiste kantoor van de wereld!

Omscholing vrachtwagenchauffeur bij Transflex Academy

Als je vrachtwagenchauffeur wilt worden na een eerdere carrière, zit je bij de Transflex Academy goed. Met onze chauffeursopleiding is jouw omscholing tot chauffeur gegarandeerd: wij betalen de kosten voor je CE-rijbewijs, je verdient tegelijkertijd geld bij één van onze opdrachtgevers en bent verzekerd van een baan in het transport. Meer weten over onze opleiding of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op of bel ons op 010 – 27 070 97!

Solliciteer nu!

Ben jij klaar voor het avontuur dat vrachtwagenchauffeur heet? Meld je dan nu aan voor de Transflex Academy! Wij zorgen dat je je CE rijbewijs haalt, intussen geld verdient en daarna gegarandeerd een baan hebt. Klinkt als muziek in de oren, niet waar? Meld je daarom nu hieronder aan!

Onze opleiding

Hé jij daar, op zoek naar de beste opleiding vrachtwagenchauffeur? Bij Transflex Academy haal je je CE rijbewijs terwijl je geld verdient, bouw je pensioen op en ben je verzekerd van een baan. Lees meer over onze vrachtwagenchauffeur opleiding.