Chauffeur worden bij Transflex Academy

Wat ga ik doen?

Met onze chauffeursopleiding kun je binnen no-time aan de slag als vrachtwagenchauffeur. Maar hoe ziet de weg naar een leven op de weg er eigenlijk uit? En wat kost het je eigenlijk? Alles over het halen van je CE rijbewijs bij Transflex Academy vind je hier. 

Nog vragen? Bel ons op 010 – 27 070 97

Waar moet ik aan voldoen?

Als je gemakkelijk een goede baan met een vast salaris wilt, dan is chauffeur worden de oplossing! Een beetje gevoel voor avontuur en vrijheid zijn ook mooi meegenomen. De enige echte vereiste is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen en beschikt over een rijbewijs B (autorijbewijs) zodat je van B naar C naar CE kunt. Daarnaast moet je fysiek ook in orde zijn.

Wat biedt de Transflex Academy mij?

Op het moment dat je je aangemeld hebt, begint je opleiding. Met een inleg van € 500 en een maandelijkse bijdrage van € 200 ben je zeker van een baan en een vast salaris, zowel tijdens als na je opleiding. Je bouwt vanaf je eerste dag pensioen op. En je maakt mensen blij. Want zonder transport blijft de supermarkt leeg.

Ondertussen ga je aan de slag als bijvoorbeeld orderpicker of koerier in dienst van Transflex. Zo verdien je geld en haal je tegelijkertijd onder professionele begeleiding je CE-rijbewijs. Bonus: je bouwt pensioen op vanaf de eerste dag. Nadat je je opleiding hebt afgerond, ben je verzekerd van een baan in het transport. Wij zoeken een werkgever die bij jou past waar je in dienst van ons kilometers gaat maken en Nederland en Europa gaat ontdekken.

Wat kost een opleiding vrachtwagenchauffeur?

Met een inleg van € 500 en een maandelijkse bijdrage van € 200 ben je zeker van een baan en een vast salaris, zowel tijdens als na je opleiding. Je bouwt vanaf je eerste dag pensioen op. En je maakt mensen blij. Want zonder transport blijft de supermarkt leeg.

Er worden veel chauffeurs gezocht en gevraagd waardoor we jou na je opleiding een baan kunnen garanderen. Je leest het goed: dit is een opleiding vrachtwagenchauffeur mét baangarantie. Sterker nog: vanaf dag 1 verdien je geld bij ons aangezien je in dienst van ons eerst aan de slag gaat als bijvoorbeeld bezorger of warehousemedewerker. Na je opleiding zoeken we een passende werkgever waar je met een vast salaris aan de slag gaat.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Je opleiding tot vrachtwagenchauffeur gaat in vier stappen.
Hierna heb je je CE rijbewijs gehaald en kun je de weg op!
 • 1. Intake

  We gaan met jou in gesprek om te kijken of een toekomst als chauffeur voor je is weggelegd.

 • 2. Rijtest

  Je gaat een rondje rijden met onze instructeur. Die beoordeelt of je geschikt bent en hoeveel lesuren je nodig hebt.

 • 3. Opleiding

  Hier is waar het om draait: de vrachtwagen eigen maken. Met goede begeleiding en klassikaal theorieles haal je je rijbewijs zo.

 • 4. Rijden maar

  Met je rijbewijs op zak, gaan we samen op zoek naar baan die bij jou past. Je blijft minimaal twee jaar bij ons in dienst om kilometers te vreten!

Over Transflex Academy

De Transflex Academy is onderdeel van uitzendbureau Transflex. Maar wij zijn niet zomaar een detacheringsbureau. Je kiest bij ons namelijk niet voor een tijdelijke baan, maar voor een loopbaan. En omdat wij begrijpen dat zonder transport alles stilstaat, leiden wij graag goede chauffeurs op met onze Academy. Met meer dan twintig jaar ervaring, kwaliteit en kennis, NBBU-lidmaatschap en NEN-certificering zijn wij zeer bekend in de transport- en arbeidsbemiddelingswereld. Meer weten over ons?