Ik wil chauffeur worden

Zo kun je je CE-rijbewijs halen en geld verdienen!

Hé jij daar, wil jij chauffeur worden? Met de Transflex Academy is dat geen enkel probleem! Het enige dat je nodig hebt is een rijbewijs B en een avontuurlijke instelling. De rest regelen wij. Je haalt je CE-rijbewijs op onze kosten, ontvangt meteen salaris door bij één van onze opdrachtgevers aan het werk te gaan en hebt gegarandeerd een baan als vrachtwagenchauffeur. Lees hier meer of solliciteer meteen!

Nog meer vragen? Bel ons op 010 – 27 070 97!

Droom jij al jaren van het gevoel van controle over een meterslange vijftigtonner? Dan kun je met de Transflex Academy die droom waarmaken. Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is een rijbewijs B en je moet een Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.) kunnen overleggen. Wij betalen je CE-rijbewijs terwijl jij bij één van onze opdrachtgevers als bijvoorbeeld heftruckchauffeur, koerier, orderpicker of andere logistieke functie aan de slag gaat. Zo haal je tegelijkertijd je rijbewijs én ontvang je salaris. Na je opleiding bouw je nog twee jaar ervaring op. Samen gaan we op zoek naar de werkgever die het beste bij jou past.

Vrachtwagenchauffeur worden

Wanneer je je aanmeldt voor de Transflex Academy, nodigen we je allereerst uit voor een intake. We gaan met je in gesprek om te zien of je geschikt bent als chauffeur. Daarna maken we nog een proefrit met je. Als dat positief is, kun je aan de opleiding vrachtwagenchauffeur beginnen. Je wordt persoonlijk begeleid tijdens de praktijklessen, je theorielessen volg je klassikaal. Als je dit allemaal hebt gehaald, mag je officieel plaatsnemen achter het stuur.

Ik wil chauffeur worden bij Transflex Academy

Chauffeur worden bij Transflex Academy is een win-winsituatie voor jou. Wij betalen de kosten voor je CE-rijbewijs terwijl je tegelijkertijd bij één van onze opdrachtgevers geld verdient. Naderhand ben je verzekerd van een baan als vrachtwagenchauffeur en kun je de wereld vanuit het mooiste kantoor gaan ontdekken! Meer weten over onze opleiding of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op of bel ons op 010 – 27 070 97

Solliciteer nu!

Ben jij klaar voor het avontuur dat vrachtwagenchauffeur heet? Meld je dan nu aan voor de Transflex Academy! Wij zorgen dat je je CE rijbewijs haalt, intussen geld verdient en daarna gegarandeerd een baan hebt. Klinkt als muziek in de oren, niet waar? Meld je daarom nu hieronder aan!

Onze opleiding

Hé jij daar, op zoek naar de beste opleiding vrachtwagenchauffeur? Bij Transflex Academy haal je je CE rijbewijs terwijl je geld verdient, bouw je pensioen op en ben je verzekerd van een baan. Lees meer over onze vrachtwagenchauffeur opleiding.