Vrachtwagenchauffeur worden

De chauffeursopleiding van Transflex Academy

Hé jij daar, jij kunt zó vrachtwagenchauffeur worden! En dankzij de Transflex Academy kost je opleiding helemaal niets. Je haalt je rijbewijs op onze kosten, wij zoeken een leuke opdrachtgever zodat je tijdens je opleiding al geld kunt verdienen. Na het behalen van je rijbewijs kun je de weg op en bouw je voor een periode van twee jaar ervaring op. Dus wil je chauffeur worden? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

Wil jij het machtige gevoel van controle over een vijftigtonner van ruim zestien meter, je blik op de weg, onderweg naar een nieuwe plek? Met de opleiding vrachtwagenchauffeur van Transflex Academy ligt dit binnen handbereik. Op het moment dat je aangemeld bent, begint je opleiding bij ons om je CE-rijbewijs te behalen. Intussen laten we je ervaring opdoen bij één van onze opdrachtgevers, bijvoorbeeld als orderpicker, koerier, heftruckchauffeur of een andere logistieke functie die raakvlak heeft met de opleiding.

Hoe haal je je CE-rijbewijs?

Als je vrachtwagenchauffeur wilt worden bij Transflex, moet je een paar stappen doorlopen. Allereerst moet je je aanmelden. Hierna gaan we met je in gesprek en doen we een testrit met je. Zo kunnen we inschatten of een toekomst in het transport voor je is weggelegd. Als het antwoord hierop ‘ja’ is, kun je aan je chauffeursopleiding beginnen. Je wordt hierbij persoonlijk begeleid en je krijgt klassikaal les om de theorie onder de knie te krijgen.

Vrachtwagenchauffeur worden bij Transflex Academy

Zie je het zitten om chauffeur te worden? Dan bieden wij een chauffeursopleiding waar je via ons gedurende een periode van twee jaar ervaring opdoet als chauffeur. Solliciteer daarom nu en begin aan de baan met het mooiste kantoor van de wereld. Wil je meer weten over de opleiding of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op!

Solliciteer nu!

Ben jij klaar voor het avontuur dat vrachtwagenchauffeur heet? Meld je dan nu aan voor de Transflex Academy! Wij zorgen dat je je CE rijbewijs haalt, intussen geld verdient en daarna gegarandeerd een baan hebt. Klinkt als muziek in de oren, niet waar? Meld je daarom nu hieronder aan!

Onze opleiding

Hé jij daar, op zoek naar de beste opleiding vrachtwagenchauffeur? Bij Transflex Academy haal je je CE rijbewijs terwijl je geld verdient, bouw je pensioen op en ben je verzekerd van een baan. Lees meer over onze vrachtwagenchauffeur opleiding.