Opleiding tot vrachtwagenchauffeur

Haal je CE-rijbewijs gratis!

Hé jij daar, altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden? Dan moet je de opleiding tot vrachtwagenchauffeur van Transflex Academy hebben! Wij betalen je CE-rijbewijs, jij verdient vanaf het eerste moment geld door bij één van onze opdrachtgevers aan het werk te gaan en aan het eind ben je verzekerd van een baan in het mooiste kantoor ter wereld. Solliciteer nu of lees meer!

Met het stuur van zo’n machtige truck in je handen op pad naar steeds weer nieuwe plek: chauffeur zijn is een avontuurlijke baan. Met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Transflex Academy begint dit avontuur op de best mogelijke manier: wij betalen je rijbewijs en zoeken een toffe opdrachtgever waar jij tijdens je opleiding geld kunt gaan verdienen. Daar ga je aan de slag als bijvoorbeeld heftruckchauffeur, koerier, orderpicker of een andere logistieke functie die raakvlak heeft met je opleiding. Daarna doe je nog twee jaar ervaring op. Samen gaan we op zoek naar de werkgever die het beste bij jou past.

Vrachtwagenchauffeur worden

Om jouw chauffeursopleiding bij ons te beginnen heb je alleen een rijbewijs B nodig en moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.) kunnen overleggen. Na je aanmelding kijken we met de intake naar je motivatie en rijden we een testrondje om te zien of je geschikt bent. Als dat positief is bevonden, begin je aan je opleiding vrachtwagenchauffeur. Je wordt persoonlijk begeleid tijdens je rijlessen, je theorielessen volg je klassikaal. En daarna mag je beginnen aan het avontuur dat chauffeur worden heet.

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Transflex Academy

De gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur van Transflex Academy levert je niet alleen je CE-rijbewijs en een toffe baan in het transport op. Al vanaf het eerste moment ga je bij één van onze opdrachtgevers aan de slag en verdien je geld. Meer weten over onze chauffeursopleiding of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Solliciteer nu!

Ben jij klaar voor het avontuur dat vrachtwagenchauffeur heet? Meld je dan nu aan voor de Transflex Academy! Wij zorgen dat je je CE rijbewijs haalt, intussen geld verdient en daarna gegarandeerd een baan hebt. Klinkt als muziek in de oren, niet waar? Meld je daarom nu hieronder aan!

Onze opleiding

Hé jij daar, op zoek naar de beste opleiding vrachtwagenchauffeur? Bij Transflex Academy haal je je CE rijbewijs terwijl je geld verdient, bouw je pensioen op en ben je verzekerd van een baan. Lees meer over onze vrachtwagenchauffeur opleiding.